Veiling Gesloten

3 Balad lampen voor in je zomerse tuin

Winnend bod: €240,-
Gesloten

3 Balad lampen voor in je zomerse tuin

Van advies en ontwerp tot aanleg en inrichting: tuinontwerper Machiel Vlieland bespreekt graag met u de mogelijkheden. Fermob en Tolix, industrieel en authentiek, tijdloos en modern. Voor liefhebbers van industriële meubels en fans van authentieke Franse klassiekers. Maar ook voor wie op zoek is naar inspiratie en een ontwerp voor een nieuwe, moderne tuin. Extra Vert is een tuinwinkel in tijdloos design. Maar eigenlijk is Extra Vert meer. We zijn niet ‘zomaar’ een winkel waar we (tuin)meubels verkopen, we zijn echt een groen bedrijf.
Onze winkel is in meer dan twintig jaar uitgegroeid tot de grootste collectie Franse tuinmeubels, samengebracht in een monumentale bollenschuur in Voorschoten. U vindt bij ons de ‘Luxembourg’ en ‘Bistro’ van Fermob, de stoelen en krukken van Tolix en de klassieker van Chaise Nicolle. Op zoek naar inspiratie? Laat u inspireren en kom dwalen door de winkel of wandel door de tuin.

Veurseweg 265
2251 AC Voorschoten
+31 (0) 715620409
Din - Zat van 10.00 tot 17.00 uur

Aangeboden door Extravert uit Voorschoten
Sponsor van Leimonias

Winnend bod: €240,-

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.