Hoe werkt het

  1. Kies een kavel dat je leuk vindt, klik er op. 
  2. Voordat je een bod kan uitbrengen wordt je gevraagd om je te registreren. Vul je email adres in en verzin een wachtwoord. Daarna moet je je contactgegevens verder invullen.
  3. Vul het bedrag in van je bod. Per kavel is er een minimaal verhogingsbod ingesteld (dat zie je als je biedt). Er  is geen eindbedrag ingesteld, dus je mag zo hoog bieden als je wilt :-).
  4. Optioneel kies voor “anoniem bieden”: de veilingmeester weet wie de anonieme bieder is maar de andere bieders zien dit niet.
  5. Klik dat je akkoord gaat met de veiling voorwaarden en druk op “Bied!” Je bod is gedaan.
  6. Automatisch ontvang je max binnen 5 minuten een bevestiging van je bod op het email adres dat je hebt opgegeven bij registratie. 
  7. Als je bod wordt overboden ontvang je “een overbiedingsmail” met daarbij de mogelijkheid om direct weer te overbieden.
  8. Wacht niet met het doen van je bod tot het laatste moment vlak voor de afloopp van de veiling op 25 mei 23:00 want er is een kleine doorlooptijd in de verwerking van bod, overbod emails. 

Op 25 mei 23:00 uur loopt de veiling van alle kavels af. Als je het hoogste bod hebt ontvang je een mail met daarin de bevestiging dat jij dat kavel hebt gekocht.

Je wordt dan gevraagd om te betalen per overboeking en/of de veilingmeesters sturen je een tikkie waarmee je direct kan betalen.

Voor vragen bel of app naar 06-13161252 Johan Nanninga Bestuur Leimonias

 

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.